Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

2011 Griekenland

Ons zevende straatfeest!

Zevende editie op 27 augustus 2011 was een geslaagd feest: thema Griekenland.
 
Dit jaar een gewijzigde situatie. In plaats van om 11.30 uur te beginnen met een maaltijd zijn we om 15.00 uur begonnen met een receptie. Deze werd deels aangeboden door het 60-jarig huwelijkspaar Roger en Madeleine en deels door twee families die grootouders geworden waren van enerzijds Leandro en anderzijds Tieben.
 
Aangezien we dit jaar een 'Grieks' thema gekozen hadden, werden om 16.30 uur diverse Griekse dansen aangeleerd door een zéér enthousiaste lerares Helly. De regen kon ons niet deren. Dansen maar!
 
Daarna kon men Griekse hapjes aankopen: een bord met feta, tsatsiki, inktvisringen, calamares, olijven en een stuk Turks brood of een groot bord calamares. Smullen maar!
 
De regen bleef maar met bakken uit de hemel komen. Gelukkig bood een grote tent ons een goede schuilplaats. Om 22.00 uur werd het laatste liedje de ether ingestuurd en konden we met een goed gevoel het zevende straatfeest afsluiten.
 
Een prachtige organisatie en inzet van vele medewerkers zorgden voor een geslaagd feest ondanks de zeer slechte weersomstandigheden.
 

Foto's 2011

Als je op de eerste foto klikt, kan je verder door alle foto's scrollen.
Klik hier voor nog bijkomende foto's.

Kartuizerstaart Sint-Kruis zomerfeest 2011